Dieta Mesdhetare

Kafe

Vaj Ulliri

13 - 19 nentor 2023

Kuzhina Italiane

Nga 13 deri më 19 nëntor 2023 do të zhvillohet në Shqipëri dhe në mbarë botën edicioni i VIII i Javës së Kuzhinës Italiane, event që ka për qëllim promovimin e traditave kulinare italiane në botë. Titulli i përzgjedhur për këtë edicion është "Në tavolinë me kuzhinën italiane: mirëqënia me shije". Shqipëria do të marrë pjesë në Javën e Kuzhinës Italiane me nisma fokusuar në të ushqyerit dhe dietën mesdhetare, si dhe në përfitimet e lidhura me shëndetin, aktivitetin sportiv dhe qëndrueshmërinë, dedikuar operatorëve të sektorit GDO, ho.re.ca, insituteve kulinare dhe shkollave të hoteli-turizëm, gazetarëve dhe institucioneve të sektorit.Agjenda

Galeri

Bootstrap 3.3.7 Starter

Lajme

14 nentor, 2023

Tirana culla della diplomazia alimentare grazie alla settimana della cucina italiana nel mondo

14 nentor, 2023

DIETA MEDITERRANEA: L'ALLEANZA A TAVOLA FRA ITALIA E ALBANIA FA BENE ALL'ECONOMIA E ALLA

15 nentor, 2023

Interviste Java e kuzhinës italiane në Shqipëri - Emisioni Wake Up - Top Channel

Kontaktoni me ne

Italian Trade Agency
Zyra e Tiranës

Italian Trade Agency
Pika e korrespondencës në Prishtinë